Ψάχνοντας ένα νέο... Γκος

Από paok24.com: Προφανώς και μιλάμε για διαφορετικούς παίκτες, προφανώς και μιλάμε για άλλο επίπεδο του φετινού ΠΑΟΚ με τον προπέρσινο, αλλά στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα, ψάχνει κάποιον που θα της αλλάξει την εικόνα.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνοντας ένα νέο... Γκος

Το ρίσκο εκείνης της εποχής, ήταν μικρότερο, αφού ο Φιλ Γκος μπορεί να προερχόταν από αγωνιστική απραξία, αλλά η ποιότητα του, για όσους τον ήξεραν, ήταν δεδομένη και δεν άργησε να τη βγάλει στο παρκέ.

Τώρα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, ωστόσο, πάντα τηρουμένων των αναλογιών, ο Σάνον Σόρτερ, έρχεται για να κάνει κάτι ανάλογο με τον Γκος. Να βοηθήσει δηλαδή, όσο το δυνατόν πιο άμεσα στη βελτίωση της εικόνας της περιφέρειας της ομάδας και σταδιακά, να αποτελέσει έναν ακόμα επιθετικό άξονα, δίπλα στον Σμιθ και τον Λιούις.

Ο 30χρονος γκαρντ που αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να μην έχει κάνει και τρομερά πράγματα αυτήν τη σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα του επιπέδου της Κορέας, αλλά κατά καιρούς και στα διάφορα πρωταθλήματα που έχει παίξει (κυρίως χαμηλότερου επιπέδου), έχει παρουσιάσει υψηλούς μέσους όρους πόντων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ και με την κρισιμότητα που έχουν τα παιχνίδια που έρχονται στο πρωτάθλημα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, περιμένει από τον Σόρτερ, άμεση βοήθεια, ίσως και λίγο μεγαλύτερο μέγεθος στην περιφέρεια του.

Επίσης, ο Αμερικανός παίζει κυρίως στο «2» και παρά τις αρκετές δυσκολίες, στον ΠΑΟΚ, συνεχίζουν να παρατηρούν διακριτικά την αγορά, σε περίπτωση που αποφασίσουν περαιτέρω αλλαγές στο ρόστερ...

Διαβάστε ακόμη...