Πρόγραμμα «φωτιά» για τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com:Μπορεί η χριστουγεννιάτικη περίοδος να πλησιάζει παρόλ'αυτά οι πάικτες του Κώστα Δεληκώστα ετοιμάζονται για ένα πρόγραμμα... φωτιά που ξεκινάει από αυτό το Σαββατοκύριακο με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να έχει στην διάθεση του και τον Ολλανδό διαγώνιο, Βαν Ντάικ.
Πηγή: inpaok.com
Πρόγραμμα «φωτιά» για τον ΠΑΟΚ!

Το πιεστικό πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο (30/11) κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ενόψει τη 5ης αγωνιστικής της Volley League, ενώ πέντε μέρες μετά και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (5/12 στις 18:00) ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό «για τον Β'ημιτελικό αγώνα του League Cup «Νίκος Σαμαρας» στο PAOK Sports Arena που θα προσπαθήσει να πάρει μία καθαρή νίκη μετά την ήττα στου Ρέντη και να οδηγήσει το παιχνίδι στο χρυσό σετ.

Σχεδόν χωρίς ανάσα και συγκεκριμένα στις 12 Δεκεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι κόντρα στην Μπάρκομ-Καζάνι Λβιβ για την φάση των «32» του CEV Cup, ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Ουκρανία να πάρει ο πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν στην δεύτερη εν τάξει κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.Να υπενθυμίσουμε πως ο Ιλίνιχ θα ταξιδέψει κανονικά στην Ουκρανία ενώ ο Φιλίποφ θα μείνει πίσω εξαιτίας της σχέσης που υπάρχει μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας και τον έμπειρο Θάνο Τερζή να παίρνει φανέλα βασικού.

Δύο ημέρες μετά ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει το τοπικό "ντέρμπι" απέναντι στον Ηρακλή(14/12), με τις εγχώριες υποχρεώσεις διοργανώσεις όμως να μην σταματάνε εκεί αφού η όγδοη αγωνιστική της Volley League είναι καθορισμένη για το Σάββατο (21/12) κόντρα στην Κηφισιά στο Παλατάκι.

Διαβάστε ακόμη...