Δουμτσης: «Mπορούμε την ανατροπή με Ντιναμό»

Ο Γιώργος Δούμτσης για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν, παίζοντας ως επιτελικός μέσος στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας με 4-1.
Πηγή: sfina.gr
Δουμτσης: «Mπορούμε την ανατροπή με Ντιναμό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε καλά στο ματς, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και πριν το 0-1. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε γρήγορα το 1-1. Μπορούσαμε να το γυρίσουμε και πριν το ημίχρονο, αλλά ήμασταν καλοί στο δεύτερο και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Για το αήττητο σερί της ομάδας τόνισε: «Για εμάς είναι κάτι που μας τιμάει, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε αυτό το αήττητο σερί και είμαστε πρωταθλητές δυο χρόνια και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Βλέπουμε όλα τα ματς το ίδιο, οι άλλοι σκέφτονται ότι παίζουν με τον ΠΑΟΚ. Εμείς κοιτάζουμε να κερδίζουμε γιατί είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια».

Για το παιχνίδι με την Ντιναμό την Τετάρτη είπε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε δυο χρόνια μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να αντιδράς. Δεν χρειάζεται να βιαστούμε για ένα γρήγορο γκολ. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, θα το γυρίσουμε το ματς».

Για την αλλαγή θέσης του: «Είναι μια θέση που παίζω από μικρό παιδί, απλά οι συνθήκες με έφεραν σε άλλες θέσεις. Εγώ παίζω όπου με βάλει ο προπονητής. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει να παίζω σαν 10αρι και μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...