Η άρνηση στην ήττα και οι θετικές εκπλήξεις

Από sfina.gr : Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Μίσιτς και Γιαννούλη και το γεγονός ότι η ομάδα παλεύει τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είναι τα δύο – ίσως και μοναδικά – θετικά στοιχεία της σεζόν έως τώρα.
Πηγή: sfina.gr
Η άρνηση στην ήττα και οι θετικές εκπλήξεις

Τα αρνητικά είναι αρκετά και γεννούν προβληματισμό, αλλά παρατηρείται και ένα στοιχείο που φανερώνει ότι υπάρχει το “dna” του πρωταθλητή. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όπως έγινε στο Περιστέρι και κόντρα στον Άρη στη Τούμπα.

Πήρε συνολικά τρεις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια με γκολ στο 97΄ και στο 94΄ αντίστοιχα. Βέβαια, το ότι παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι απόρροια της αυτοπεποίθησης του νταμπλούχου, που προκαλεί ασυνείδητα μία άρνηση στην ήττα. Αυτό από μόνο του αφήνει ελπίδες ανάκαμψης, γιατί δείχνει ψυχικά αποθέματα.

Οι θετικές εκπλήξεις με τις εμφανίσεις των μέχρι πέρυσι αναπληρωματικών Γιαννούλη και Μίσιτς συγκαταλέγονται, επίσης, στην θετική αποτίμηση, της σεζόν έως τώρα, διότι η ομάδα “κερδίζει” δύο παίκτες που φαίνονταν χαμένοι σε δύο καίριες θέσεις (στις οποίες ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα) και μάλιστα ευρισκόμενους σε δυναμική ηλικία με μεταπωλητική αξία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...