“Αποκλείεται το OPEN να έχει μόνο τον ΠΑΟΚ, θα πάρει κι άλλες ομάδες”

Από sfina.gr : Επειδή σχετικοί και άσχετοι, γλείφτες του Ιβάν Σαββίδη και “πρόθυμα τσιράκια” βγαίνουν και λένε ή γράφουν διάφορα για την πιθανή ένταξη του ΠΑΟΚ στο OPEN…
Πηγή: sfina.gr
“Αποκλείεται το OPEN να έχει μόνο τον ΠΑΟΚ, θα πάρει κι άλλες ομάδες”

θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το OPEN μόνο με τον ΠΑΟΚ αποκλείεται να βγει οικονομικά, εκτός εάν δεν πληρώσει 5 εκ. ευρώ στην ομάδα, που μπορεί να ανήκει στον Σαββίδη, όπως και το κανάλι, είναι όμως διαφορετικές εταιρίες.

Εάν το OPEN αποφασίσει (δηλαδή ο Σαββίδης) να μπει στο ποδόσφαιρο, τότε θα επιδιώξει να κλείσει κάποιες από τις ομάδες που ήταν στην ΕΡΤ και δεν θα έχουν “στέγη” εάν δεν συμφωνήσουν στην μείωση του συμβολαίου τους, που θέλει η Κρατική τηλεόραση.

Εάν πάρει 3-4 ομάδες, τότε θα μπορέσει να “στήσει” τηλεοπτικές αθλητικές εκπομπές, να κυνηγήσει τη διαφήμιση από την αγορά και φυσικά να παίζει pregame και postgame πριν και μετά από κάθε αγώνα που θα του δώσει επιπλέον έσοδα.

Το να πάρει μόνο τον ΠΑΟΚ, χωρίς άλλο αθλητικό προϊόν, είναι έως απίθανο, γιατί όπως και να το κάνουμε, τα λεφτά από χορηγίες έχουν εξανεμιστεί και ειδικά για ένα κανάλι που δεν είναι μέσα στα 2 πρώτα από πλευράς τηλεθέασης.

Οι έμπειροι της τηλεοπτικής αγοράς λοιπόν, λένε ότι “αποκλείεται το OPEN να έχει μόνο τον ΠΑΟΚ, θα πάρει κι άλλες ομάδες”.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες που ήταν στην ΕΡΤ και παραμένουν… περιμένοντας τις εξελίξεις, είναι Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία. Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Nova και ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάσθηκε. Ο Βόλος, που ανέβηκε, πήγε στη Nova.

Διαβάστε ακόμη...