Κλάασεν: «Δεν θα είναι εύκολα για τον Άγιαξ στην Τούμπα»

Από sdna.gr: Ο ποδοσφαιριστής της Βέντερ Βρέμης Ντάβι Κλάασεν, έχοντας αντιμετωπίσει στον παρελθόν τον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής του Άγιαξ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων και τόνισε πως ο Δικέφαλος είναι δύσκολος αντίπαλος.
Πηγή: sdna.gr
Κλάασεν: «Δεν θα είναι εύκολα για τον Άγιαξ στην Τούμπα»

Ο Ντάβι Κλάασεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά από τις αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί τον Αύγουστο του 2016 στις δύο αναμετρήσεις των ομάδων. Ο 26χρονος άσος της Βέντερ Βρέμης μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από αυτά τα δύο παιχνίδι και τόνισε πως ο Δικέφαλος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ:

«Δεν ξέρεις πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί ποτέ δεν μεταδίδεται στην Ολλανδία. Επίσης, οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί εκεί. Αυτή είναι η διαφορά με τους ολλανδικούς συλλόγους.Δεν ξέρω εάν θα επηρεαστεί ο Άγιαξ ή ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πέρσι ο Άγιαξ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League έτσι τώρα κάποιοι θα σκεφτούν πως θα περάσουν. Όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αυτό δεν είναι εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλάασεν.

Ο Ολλανδός άσος μίλησε επίσης και για το ματς του Αυγούστου του 2016, λέγοντας τα εξής: «Είχαμε παίξει καλά στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και θεωρώ ότι το 1-1 μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τέσσερα ή πέντε γκολ.

Στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλύτερα και άνοιξε γρήγορα το σκορ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Για καλή μας τύχη, ισοφάρισα με πέναλτι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-1. Στο δεύτερο μέρος έγινε πιο προσεκτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές φάσεις. Ευτύχησα να πετύχω το γκολ στο τέλος και να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...