"Σταθερή λύση ο Μίκο, ψάχνει το επόμενο βήμα"

Απο paokrevolution.net: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Aftonbladet, Φρέντρικ Γιόνσον, και μίλησε για τον παίκτη που έχει καταλήξει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μίκο Αλμπορνός από το Αννόβερο.
Πηγή: paokrevolution.net
"Σταθερή λύση ο Μίκο, ψάχνει το επόμενο βήμα"

Ο Σουηδός δημοσιογράφος τόνισε πως ο Μίκο ψάχνει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του και για αυτό ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει: "Μετά από πέντε χρόνια στη Γερμανία, ο Μίκο ψάχνει για μια νέα πρόκληση. Εκτιμώ πως θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Στο Αννόβερο ξεκίνησε καλά, είχε κάποιους μικρούς τραυματισμούς, όμως απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη Μπουντεσλίγκα, κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την Χιλή το 2015. Είναι πολύ γρήγορος, ανεβαίνει και να σεντράρει, είναι καλός στο ένας με έναν κόντρα στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ήρεμος, έχει αποκτήσει σουηδική νοοτροπία, του ταίριαξε και η ζωή στη Γερμανία. Ηταν επιλογή του να παίξει στην Εθνική Χιλής. Ο Μίκο είναι σε μια πολύ κατάσταση στην καριέρα του για να κάνει το βήμα στον ΠΑΟΚ. Αν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα έχει μια σταθερή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας».

Επίσης σημείωσε πως αμυντικά η παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα τον βοήθησε να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα:«Εχει μάθει να παίζει καλά αμυντικά στη Μπουντεσλίγκα με το Αννόβερο. Είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Θα τον χαρακτήριζα πολύ ώριμο και χωρίς λάθη. Εχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια στη Μπουντεσλίγκα»

Διαβάστε ακόμη...