Δεν “καίγεται” για δεύτερο χαφ, υπερπληρότητα όταν γυρίσουν Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Από sfina.gr : Μετά την προσθήκη του Εσίτι δεν υπάρχει καμία βιασύνη για την απόκτηση δεύτερου χαφ.
Πηγή: sfina.gr
Δεν “καίγεται” για δεύτερο χαφ, υπερπληρότητα όταν γυρίσουν Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Κι αυτό γιατί επίκειται καλώς εχόντων των πραγμάτων η επιστροφή αρχές Σεπτεμβρίου του Βέρνμπλουμ και αρχές Οκτωβρίου του Μαουρίσιο. Δύο χαφ που έχει αμοιβή ο καθένας 1,3 εκατ. ευρώ!

Θα είναι υπερπλήρης ο ΠΑΟΚ στα κεντρικά χαφ μόλις επανέλθουν κανονικά στην αγωνιστική δράση ο Σουηδός και ο Βραζιλιάνος, οι οποίοι, ήδη, μπήκαν στο γήπεδο και βρίσκονται στο τελικό στάδιο για την επιστροφή τους.

Και ο Ελ Καντουρί παίρνει 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Θα είναι παράλογο για τα ελληνικά δεδομένα να αποκτηθεί κι άλλος χαφ με μεγάλο κασέ. Ήδη στο μπάτζετ για τα κεντρικά χαφ προστέθηκε και η ετήσια αμοιβή των νεοαποκτηθέντων Εσίτι και Ντούγκλας.

Μόνο εάν στα τέλη Αυγούστου παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση «8αριού» με πολύ συμφέροντες για τους «ασπρόμαυρους» οικονομικούς όρους, σε σχέση με την αξία του παίκτη, μπορεί να γίνει κίνηση για μία επιπλέον μεταγραφή στα κεντρικά χαφ.

Διαβάστε ακόμη...