Μητιντζής: «Να βρούμε μία άκρη για να διευκολύνουμε του ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυταντζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος μίλησε για την ενδεχόμενη μετακίνηση του ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται.
Πηγή: sfina.gr
Μητιντζής: «Να βρούμε μία άκρη για να διευκολύνουμε του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κόλλημα που υπάρχει: «Υπάρχουν συγκεκριμένα κολλήματα από τον νόμο. Εκείνο που συζητάμε με τον ΠΑΟΚ είναι να βρούμε μία φόρμουλα ώστε ένα κομμάτι που είναι έργα αναβάθμισης σταδίου για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις προδιαγραφές του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ ευλόγως ζητά να συμψηφιστούν με το τίμημα. Έχει να κάνει με νόμους και ευθύνες».

Για το τι ζητάει ο ΠΑΟΚ: «Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ζητάει οποιεσδήποτε εργασίες κάνει στο Καυταντζόγλειο, είτε σε σχέση με τα θέλω του κόσμου της πόλης για να έχει ένα στάδιο λειτουργικό, να βρούμε μία φόρμουλα ώστε να παντρέψουμε και τα δύο θέλω, δηλαδή ο ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το στάδιο και οι εργασίες να αφαιρεθούν από το τίμημα. Στο δημόσιο δεν υπάρχει συμψηφισμός εργασιών με τα έσοδα. Εκείνο που εξετάζουμε είναι ένα σχέδιο σύμβασης αλλά πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένο για να έχει και την έγκριση του εκάστοτε συμβουλίου για να είμαστε καλυμμένοι. Δεν είμαι ειδικός, αυτά εξετάζουμε και εμείς».

Για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, είμαστε σε αυτήν την διαδικασία να προχωρήσουμε σε αυτήν την σύμβαση. Δεν είμαι νομικός, ούτε συνταγματολόγος, προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη για να διευκολύνουμε του ΠΑΟΚ. Υπάρχει η πρόθεση να βρεθούν λύσεις αλλά είμαστε στο κομμάτι της επεξεργασίας. Εμείς σαν αποστολή βλέπουμε την αναβάθμιση του σταδίου και να γίνονται Ευρωπαϊκοί αγώνες. Ο ΠΑΟΚ θεωρεί σημαντικά θέματα τα αποδυτήρια, ηλεκτρονικά εισιτήρια, δημοσιογραφικά θεωρεία και άλλα οπού το κόστος ανέρχεται στα 1,4 εκατομμύρια, αυτό το νούμερο ζητάει να αφαιρεθεί από το τίμημα».

Για ενδεχόμενη αλλαγή της διοίκησης με την νέα Κυβέρνηση: «Είναι πολύ πιθανόν. Θεωρώ λογικό πως ο νέος πρωθυπουργός να θέλει μία άλλη διοίκηση στο Καυταντζόγλειο».

Διαβάστε ακόμη...