Τι κάνει τώρα ο Μάρκοβιτς; (video)

Aπό paok24.com: Πέρυσι απασχόλησε τον "Δικέφαλο" και τώρα επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο.
Πηγή: paok24.com
Τι κάνει τώρα ο Μάρκοβιτς; (video)

Όπως διαβάσατε πριν από λίγο στο PAOK24, ο Λάζαρ Μάρκοβιτς βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος της παρουσίας του στην πόλη.

Ο Σέρβος στράικερ, που έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ, εντοπίστηκε σε γνωστό, κεντρικό ξενοδοχείο και το PAOK24 κάνει... focus στην καριέρα του.

Στα 24 του, ο Μάρκοβιτς έχει ήδη περάσει από αρκετούς συλλόγους. Προϊόν της Παρτιζάν (65 συμμετοχές, 14 γκολ και 16 ασίστ), που "μετακόμισε" σύντομα στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα, όπου συνολικά στα χρόνια της παρουσίας του, είχε 49 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ.

Το 2014, η Λίβερπουλ έβγαλε ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της, προκειμένου να τον κάνει δικό της και με τη φανέλα των "κόκκινων", σημείωσε 34 συμμετοχές, ενώ σκόραρε 1 γκολ. Ακολούθησαν πολλοί δανεισμοί, αρχικά στη Φενέρμπαχτσε, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Χαλ.

Τον Γενάρη του 2018, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άντερλεχτ, όπου σημείωσε 8 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 μόλις ασίστ, ενώ επέστρεψε κατόπιν στην Λίβερπουλ, χωρίς να έχει ενεργό ρόλο, για να παραχωρηθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού στη Φούλαμ, όπου είχε μία μόλις συμμετοχή, στο δεύτερο μισό αυτής της σεζόν.

Ο Μάρκοβιτς έχει μείνει πλέον ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τον 24χρονο εξτρέμ να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πλέον αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει, είναι ο λόγος της παρουσίας του εδώ...

Διαβάστε ακόμη...