Ο Μάρκοβιτς στη Θεσσαλονίκη!

Από novasports.gr: Ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ αρκετά πρόσφατα για την ενίσχυσή του στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!
Πηγή: novasports.gr
Ο Μάρκοβιτς στη Θεσσαλονίκη!

Ο λόγος για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, τον 25χρονο Σέρβο εξτρέμ, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν, συνέχισε σε Μπενφίκα, Λίβερπουλ, Φενέρμπαξε, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Χαλ, Άντερλεχτ και Φούλαμ, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Μάρκοβιτς αποζητά την ... ποδοσφαιρική του Ιθάκη, αφού μετά την Μπενφίκα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις ομάδες που αγωνίστηκε έχοντας περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι και είκοσι δυο φορές διεθνής έχοντας σκοράρει τρεις φορές.

Μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τον «Δικέφαλο» δεν επιβεβαιώνει επαφές με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή. Από την άλλη πλευρά, φέρεται ο ίδιος ν' αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ κι ο λόγος της παρουσίας του στην πόλη έχει να κάνει με τη σφοδρή του διάθεση ν' αποδείξει ο ίδιος το "ζεστό" του ενδιαφέρον να κάνει πράξη αυτό που δε συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο!

Διαβάστε ακόμη...