Η ιστορική σύνδεση με την Πόλη και η ημιτελής προσπάθεια επί Μπατατούδη

Από sfina.gr: Είναι γεγονός πως η ιστορική σύνδεση του ΠΑΟΚ με την γενέτειρά του, την ωραιότερη Πόλη του κόσμου, δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε στο πέρασμα των χρόνων.
Πηγή: sfina.gr
Η ιστορική σύνδεση με την Πόλη και η ημιτελής προσπάθεια επί Μπατατούδη

Η αναφορά στην δράση του πρόγονου σωματείου, του ομίλου Ερμής, έχει υποβαθμιστεί. Η ιστορία των πολλών αιώνων που κουβαλάει το έμβλημα της ομάδας δεν αξιοποιήθηκε ακόμα επαρκώς ούτε σε επίπεδο μάρκετινγκ από τον σύλλογο.

Ξεκίνησε μία προσπάθεια επί Γιώργου Μπατατούδη στις αρχές του 2000. Ο, τότε, μεγαλομέτοχος παντρεύτηκε στο Φανάρι την σύζυγό του Κέλυ Χρυσοχόου και δημιούργησε στελεχωμένο γραφείο μέσα στην ΠΑΕ για την μελέτη και ανάδειξη της σύνδεσης του ΠΑΟΚ με την Κωνσταντινούπολη.

Η προσπάθεια έμεινε ημιτελής, όπως πολλές, άλλωστε, επί Μπατατούδη, λόγω ελλείψεως πόρων και προγραμματισμού.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αναψιλάφηση της υπόθεσης. Τα οικονομικά δεδομένα υπάρχουν, όπως και ο φλογερός πατριωτισμός του μεγαλομετόχου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για μία νέα προσπάθεια. Η ανάδειξη της ιστορικής σύνδεσης με την Πόλη αποτελεί υποχρέωση του συλλόγου στις ρίζες του και θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...