Θα πάνε υποψιασμένοι στη Λάρισα

Από sfina.gr: Σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρούν στον ΠΑΟΚ τον αγώνα στην Λάρισα.
Πηγή: sfina.gr
Θα πάνε υποψιασμένοι στη Λάρισα

Συγκεντρωμένοι, υποψιασμένοι για το τι μπορεί να συναντήσουν και αποφασισμένοι για το «τρίποντο» που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, ενόψει του Κυριακάτικου ματς στην Λάρισα. Η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας.

Οι ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού είναι πολλές και η στάση των γηπεδούχων, μάλλον, δεν θα είναι και... πολύ φιλική την Κυριακή. Ήδη, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως δεν δίνει εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι, σε μία προσπάθεια κάλυψης του χάντικαπ ποιότητας, να επιχειρήσουν να αποσυντονίσουν και ενδεχομένως με τα μαρκαρίσματά τους και την συμπεριφορά τους να εκνευρίσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, κάτι που θα εγκυμονεί κινδύνους για τιμωρίες από κάρτες και πρέπει να αποτραπεί, διότι η σεζόν δεν τελειώνει στην Λάρισα, αλλά έχει και συνέχεια, με κρίσιμα παιχνίδια στο κύπελλο.

Μόνο με το σφύριγμα της λήξης στην Λάρισα, που θα συνοδευτεί από νίκη, θα νιώθουν ασφαλείς οι παίκτες και ο Λουτσέσκου, ότι πέτυχαν τον σκοπό τους για την κατάκτηση του τίτλου οριστικά και αμετάκλητα.

Διαβάστε ακόμη...