«Υπόκλιση» στην Τούμπα: «Παίξαμε μπροστά στο μεγαλύτερο κοινό»

Από sdna.gr: «Άφωνος» με την... Τούμπα και τα όσα συνάντησε εκεί, έμεινε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Χάρβεϊ Γουάιτ, ο οποίος αντιμετώπισε την Κ19 του ΠΑΟΚ και τόνισε πως δεν έχει ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο.
Πηγή: sdna.gr
«Υπόκλιση» στην Τούμπα: «Παίξαμε μπροστά στο μεγαλύτερο κοινό»

Αξέχαστος φαίνεται ότι θα μείνει στον 17χρονο μέσο της Τότεναμ, Χάρβεϊ Γουάιτ, ο αγώνας κόντρα στην Κ19 του ΠΑΟΚ, στον οποίο η ομάδα του επικράτησε με 0-1 και πήρε την πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από την Αγγλία και δήλωσε... έκπληκτος με την ατμόσφαιρα που συνάντησε στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η δυσκολία για αυτούς ανέβηκε όταν είδαν τόσο κόσμο και ότι ποτέ δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο, ενώ ανέφερε πως: "Σε κάθε κόρνερ που είχαμε, κάθε στημένη μπάλα, κάθε φάση μπορούσαμε να νιώσουμε το βουητό της κερκίδας".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ακόμα πιο δύσκολο να παίξεις σε αυτό το περιβάλλον, όμως έπρεπε να παίξουμε και να το εκλάβουμε ως μια μεγάλη εμπειρία», είπε αρχικά. «Μου άρεσε πραγματικά όλο αυτό, παίζοντας μπροστά στο μεγαλύτερο ίσως κοινό που με παρακολούθησε ποτέ, γι 'αυτό απλά προσπαθούσα να τα γευτώ όλα».

Συνέχισε πως: «Για να είμαι ειλικρινής, μπορείς να ακούσεις τους οπαδούς και παρόλο που ήταν πραγματικά φωνακλάδες, δεν τους παρακολουθείς γιατί προσπαθείς απλά να επικεντρωθείς και να κάνεις το παιχνίδι σου. Σε κάθε κόρνερ που είχαμε, κάθε στημένη μπάλα, κάθε φάση μπορούσαμε να νιώσουμε το βουητό της κερκίδας. Φωνάζοντας ο ένας στον άλλον και ενώ οι οπαδοί έκαναν ακόμα πιο δυνατή φασαρία. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν μια ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο, τότε έρχεται μαζί με τον κόσμο πιο κοντά και εμφανίζεται πιο δυνατή, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και να μην τους επιτρέψουμε να φτάσουν στην ισοφάριση»

Κλείνοντας, ανέφερε: «Το να κάνεις την προηγούμενη μέρα προπόνηση σ' ένα τέτοιο γήπεδο και στη συνέχεια να παίζεις μπροστά σε όλους αυτούς τους οπαδούς, ακόμα και αν υποστηρίζουν την αντίπαλη ομάδα, ήταν κάτι το εξαιρετικό».

Διαβάστε ακόμη...