#Keeppaokalive με… αποδείξεις!

Από sdna.gr: Τρεις ημέρες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας για οικονομική στήριξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το ποσό που μαζεύεται καθώς και η ανταπόκριση από τον απλό κόσμο της ομάδας, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.
Πηγή: sdna.gr
#Keeppaokalive με… αποδείξεις!

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της συγκεκριμένης ιδέας, οι άνθρωποι του μπασκετικού ΠΑΟΚ, προσδοκούσαν στην ενεργοποίηση της μεγάλης δύναμης της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της.

Η πλατφόρμα του «Keeppaokalive» άνοιξε την ώρα του τζάμπολ του ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά από τρεις ημέρες λειτουργίας της, υπάρχει μία πρώτη ικανοποίηση για την ανταπόκριση που υπάρχει ως τώρα.

Στην ιστοσελίδα όπου ο καθένας μπορεί να συμβάλλει με την αγορά δωροκάρτας και με τον τρόπο αυτό, να βοηθήσει οικονομικά την αγαπημένη του ομάδα, υπάρχουν ειδικές ενδείξεις, τόσο για τον αριθμό των υποστηρικτών, όσο και για το ποσό που μαζεύεται.

Περισσότεροι από 400 φίλοι του ΠΑΟΚ, έχουν ενεργοποιηθεί ήδη, μέσα σε διάστημα 72 ωρών, με το ποσό να είναι στις 13.405 ευρώ, ενώ ανεβαίνει μερικές χιλιάδες ευρώ, με την πρόσθεση των χρημάτων που έχουν να κάνουν με τους φίλους του ΠΑΟΚ που επέλεξαν την αντικαταβολή.

Προφανώς και την πρώτη ημέρα υπήρχε μεγαλύτερη κινητικότητα, με περίπου το μισό συνολικό ποσό, να έχει μαζευτεί τότε, αλλά και τις επόμενες ημέρες, υπήρχε «ζωηρό» ενδιαφέρον από τον κόσμο, όπως έλεγαν στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ, βέβαια, είναι ότι η όλη διαδικασία του «Keeppaokalive» μπορεί να έχει άμεση ανταπόκριση, με το ποσό που μπαίνει στα ταμεία, ωστόσο ο στόχος είναι μακροπρόθεσμος και στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να γίνουν ακόμα περισσότερες κινήσεις για την προώθηση της καμπάνιας.

Kαθημερινά, μέσα από τα social media, υπάρχουν αναφορές στο εγχείρημα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ήδη βρέθηκε στο Λονδίνο και αναμένεται να βρεθεί άμεσα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, που υπάρχει έντονο «ασπρόμαυρο» στοιχείο.

Η πρώτη ανταπόκριση από τους απλούς φίλους της ομάδας, έχει φέρει κάποια χαμόγελα και στον ΠΑΟΚ, προσδοκούν ακόμα περισσότερη στήριξη, μέσω του «Keeppaokalive», τονίζοντας ότι η όλη διαδικασία έχει να κάνει με «μαραθώνιο» και όχι με σπριντ.

Διαβάστε ακόμη...