«Οι πολιτικοί πρόδωσαν τη Μακεδονία!»

Από inpaok.com: Το Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες με ανακοίνωση του σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης για να αναγνωρίσει και να δώσει το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια.
Πηγή: inpaok.com
«Οι πολιτικοί πρόδωσαν τη Μακεδονία!»

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτή:

«Ειρηνικά και δημοκρατικά, χωρίς ακρότητες και προβοκάτσιες, οι πολιτικοί αναγνώρισαν την ύπαρξη Μακεδονικού έθνους. Οι αγώνες κοντά 2 αιώνων του Ελληνισμού για να σωθεί η Μακεδονία προδόθηκαν επειδή 153 βουλευτές στο Κ(υ)νοβούλιό ψήφισαν πολιτισμένα την προδοσία.

Πλέον η ταυτότητα της Μακεδονίας δεν είναι μόνο ελληνική, αλλά στην βόρεια Μακεδονία υπάρχει ένας λαός μακεδονικός που δεν έχει σχέση με την ελληνική καταγωγή.

Πλέον στα χαρτιά είναι σλαβική που ξέρουμε ότι τα χαρτιά αλλάζουν κατά βούληση της κάθε κυβέρνησης. Όποτε θέλει η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει το σύνταγμά της.

Ο παραπλανημένος λαός πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται για νέα δημοκρατικά και ειρηνικά συλλαλητήρια για το Αιγαίο, την Κύπρο, την Θράκη και την Βόρειο Ήπειρο. Στο τέλος θα απομείνει μονάχα το κρατίδιο των Αθηνών, που θα απαρτίζεται από Πακιστανούς, Αφγανούς και άλλους, παράτυπους μετανάστες ή μη, που ήρθαν και έρχονται υποτίθεται για μια καλύτερη ζωή, σε μια χώρα που η περίοδος των μνημονίων την έχει καταντήσει στα όρια της πτώχευσης.

Τότε όλοι εσείς οι ειρηνικοί δημοκράτες θα παρακαλάτε πάλι την αστυνομία να σας «προστατέψει» από εκείνους που θα προσπαθούν να αποτρέψουν την προδοσία που εσείς οι ίδιοι θα έχετε προκαλέσει. Μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό. Αλλά όταν αδιαφορείς κάποιος άλλος αποφασίζει για σένα και μάντεψε, τα συμφέροντά του θα εξυπηρετήσει, όχι τα δικά σου. Μια που πλέον πέσαν και οι επίσημες υπογραφές ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤO ΑΚΟΥΤΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΥΓ: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ».

Διαβάστε ακόμη...