Το παρασκήνιο με Μίσιτς και το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη

Από sdna.gr: Παρασκήνιο από την άφιξη του Γιόζιπ Μίσιτς παρουσιάζουν οι Κροάτες, σημειώνοντας πως η ομάδα της Όσιγιεκ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτησή του.
Πηγή: sdna.gr
Το παρασκήνιο με Μίσιτς και το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη

Οι Κροάτες δούλευαν τον επαναπατρισμό του 24χρονου μέσου για λογαριασμό της Όσιγιεκ ενώ βάζουν στο παιχνίδι και την Ντιναμό Μόσχας καθώς θεωρήθηκε πως δεδομένα θα αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Κροάτες: «Η Όσιγιεκ ήταν διατεθειμένη να αποκτήσει ή να δανειστεί τον Μίσιτς. Μέχρι χθες οι άνθρωποι της ήταν πολύ αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά υπήρξε αλλαγή δεδομένων, καθώς για τον Μίσιτς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού και ο νεαρός μέσος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Κροατία.

Η Ντιναμό Μόσχας έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Μίσιτς αλλά την... μάχη φαίνεται πως την κερδίζει ο ΠΑΟΚ, αφού ο Μίσιτς ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του».

Ο 24χρονος Κροάτης έφτασε μέσω Αθήνας στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα ακολουθεί την καθιερωμένη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και κατόπιν θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε ακόμη...