Ο Σβιντέρσκι σε δράση (video)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε μεταγραφική επένδυση για την απόκτηση επιθετικού, θέλοντας να δώσει χώρο και χρόνο και στους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του στη θέση.
Πηγή: paok24.com
Ο Σβιντέρσκι σε δράση (video)

Ο Δικέφαλος προχωράει για την απόκτηση του 22χρονου Πολωνού διεθνή, Κάρολ Σβιντέρσκι, αποκτώντας τον ποδοσφαιριστή από τη Γιαγκελόνια.

Ο νεαρός φορ γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1997 στο Rawicz. Έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, ενώ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και στα πλάγια τη επίθεσης.

Το καλό του πόδι είναι το αριστερό και τα πρώτα του βήματα κοντά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα έκανε στα τμήματα υποδομής της Λοτζ.

Το 2014 η Γιαγκελόνια επενδύει στον Σβιντέρσκι, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται μέχρι σήμερα στην ομάδα, έχοντας συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη του 2019.

Τη φετινή σεζόν σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα Πολωνίας μετράει 9 γκολ και 1 ασίστ. Σε 128 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Γιαγκελόνια μόλις στα 22 του χρόνια έχει 25 γκολ και 9 ασίστ.

Όντας διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Πολωνίας αυτή τη στιγμή στελεχώνει επάξια την U21 της χώρας, σε μία επιπλέον απόδειξη ότι συγκαταλέγεται στα μεγάλα ταλέντα με δυνατότητες εξέλιξης.

Δείτε στo παρακάτω βίντεο στιγμές από τον Σβιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...