Μια… ανάσα από Σίμοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μαυροβούνιο διεθνή, Μάρκο Σίμοβιτς, βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που ψάχνεται για την μεταγραφική της ενίσχυση, με τον 32χρονο αθλητή να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Νίκολα Τζόνο.
Πηγή: inpaok.com
Μια… ανάσα από Σίμοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Το INPAOK, άλλωστε, σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου, να προχωρήσουν σε αλλαγές στις θέσεις των ξένων της ομάδας (δείτε εδώ).

Ο έμπειρος αριστερόχειας, που έχει ύψος 1,93μ., είχε αγωνιστεί στις τελικές φάσεις του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2014 με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, έχοντας συμπαίκτες τους γνώριμους από το ελληνικό πρωτάθλημα Ράκσεβιτς και Λάσιτσα.

Σε συλλογικό επίπεδο πέρασε πολλά χρόνια της καριέρας του (2006-2012) στη Βαρντάρ. Η σεζόν 2013-14 τον βρήκε στην τούρκικη Ανκάρα Σπορ, ενώ τη διετία 2015-17 αγωνίστηκε στη Ρουμανία με τα χρώματα των CSM Βουκουρεστίου και Τιμισοάρα. Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή στη Βοϊβοντίνα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας, ενώ είχε και συμμετοχές στη Seha – liga.

Διαβάστε ακόμη...