Η... μάχη Πρίγιοβιτς – Κουλούρη

Από paok24.com: Μια... ιδιαίτερη «μάχη» βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με την κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Super League, με τον Ευθύμη Κουλούρη και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να... ερίζουν για τον τίτλο του κορυφαίου... μπομπέρ.
Πηγή: paok24.com
Η... μάχη Πρίγιοβιτς – Κουλούρη

Ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στον Ατρόμητο, σημείωσε το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όντας μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Πρίγιοβιτς μετράει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας την ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει τον Κουλούρη στην... μάχη, που παρουσιάζει έντονο «ασπρόμαυρο» χρώμα.

Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη... μονομαχία, κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χαμογελούν δεδομένου ότι νιώθουν ικανοποιημένοι από την επιλογή του δανεισμού του Κουλούρη στον Ατρόμητο αλλά και από το γεγονός ότι στο δυναμικό τους διαθέτουν έναν από τους πιο σταθερούς σκόρερ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...