«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Από paokbc.gr: Ο William Hatcher εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην Media Day εν όψει του αυριανού αγώνα με την Telekom Baskets Bonn για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Πηγή: paokbc.gr
«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Για το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από τις Reyer Venezia και ΑΕΚ: «Το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, είναι να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μας δίνει κίνητρο το γεγονός ότι έχουμε δύο συνεχόμενες ήττες. Βλέπουμε το αυριανό ματς ως μια ευκαιρία για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Για την Telekom Baskets Bonn: «Το γεγονός ότι έχουν 3-0 ρεκόρ στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι σκληρό και ανταγωνιστικό, δείχνει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια επιθετική και δυνατή ομάδα, ενώ το γεγονός ότι έχουν χάσει κι αυτοί στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, τους δίνει κίνητρο για τη νίκη. Πιστεύω όμως, ότι θα έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και επιθυμία για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...