«Απίστευτη εμπειρία, ακούραστοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Αυτή τη στιγμή, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου και σίγουρα όχι άδικα. Ο λόγος για τον αρχηγό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, που σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, κατέγραψε στο γήπεδο της Τούμπας τη δεύτερη εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα των "Σπιρουνιών".
Πηγή: paok24.com
«Απίστευτη εμπειρία, ακούραστοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2011, σε μία Τούμπα που κυριολεκτικά... έβραζε, ΠΑΟΚ και Τότεναμ έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι για το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και ο Σέρβος διαιτητής Μίλοραντ Μάζιτς που στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ... ανακάλυψε το πέναλτι με το οποίο οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Τότε, ο... πολύς Μάζιτς, διέταξε επανάληψη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λίνο, με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί στη δεύτερη εκτέλεση.

Στην ενδεκάδα της Τότεναμ σε εκείνο το παιχνίδι, ο Χάρι Ρέντναπ εμπιστεύτηκε τον παντελώς... άσημο τότε 18χρονο Χάρι Κέιν, που κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του εάν εξαιρεθεί η προσπάθειά του να κερδίσει στο 28΄ πέναλτι από τον Κοντρέρας, κερδίζοντας τελικά μία... κίτρινη κάρτα για θέατρο από τον Μάζιτς.

Η εμπειρία εκείνη ωστόσο, έμεινε αξέχαστη στον νυν σούπερ σταρ και αρχηγό της Τότεναμ αλλά και της Εθνικής Αγγλίας. Όχι τόσο για τη συμμετοχή του στον αγώνα, αλλά λόγω της ατμόσφαιρας της Τούμπας όπως δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο match programme της Τότεναμ που κυκλοφόρησε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Μην έχοντας λοιπόν κανέναν λόγο να... λαϊκίσει, όπως θα μπορούσε να πει κάποιος εάν οι δηλώσεις ήταν σε ελληνικό Μέσο, ο Χάρι Κέιν είπε: "Παίζοντας εκεί (σ.σ. στην Τούμπα) ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Ακόμα και πριν τον αγώνα, όταν περπατήσαμε για να ελέγξουμε τον αγωνιστικό χώρο, ο θόρυβος από τους οπαδούς τους ήταν απίστευτος, είχαν ήδη ξεκινήσει να μας αποδοκιμάζουν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί ήταν ακούραστοι στο να λένε τραγούδια ή συνθήματα, δεν έχω ακούσει τίποτα σαν και αυτό, ήταν πολύ εχθρικό. Όμως θα πω ξανά πως ήταν μια τεράστια εμπειρία, πιθανότατα η καλύτερη και η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Έχω μάθει πολλά από αυτήν, γιατί την επόμενη φορά που θα αγωνιστώ σε ένα γήπεδο που θα προσπαθήσουν να με εκφοβίσουν, θα ξέρω τι πρέπει να περιμένω και δεν θα με ενοχλήσει. Ήταν υπέροχο που αγωνίστηκα σε αυτό το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...