«Η Αντερλεχτ κοντά στον Μάρκοβιτς»

Από sdna.gr: Στην Άντερλεχτ "στέλνουν" τον Λαζάρ Μάρκοβιτς Βελγικά δημοσιεύματα και μάλιστα "μέσα στις επόμενες ώρες" αναφέρουν ότι θα έχει τελειώσει η μετακίνηση του παίκτη εκεί...
Πηγή: sdna.gr
«Η Αντερλεχτ κοντά στον Μάρκοβιτς»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dhnet.be» η Άντερλεχτ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, ενώ στο ρεπορτάζ της αναφέρει, επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του Σέρβου επιθετικού, πως «η μεταγραφή μπορεί να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες».

Παράλληλα όμως τονίζεται ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις που "κολλάνε" στον οικονομικό τομέα.

O ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μάρκοβιτς, αλλά στη Θεσσαλονίκη δεν είχαν αποφασίσει οριστικά αν είναι ο παίκτης που θέλουν.

Αξιοσημείωτο και προφανώς από εκεί οι Βέλγοι ορμώμενοι αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά η ένταξή του στην Άντερλεχτ είναι ότι ο Μάρκοβιτς είχε αποκτηθεί και πάλι από την ομάδα των Βρυξελλών και πέρσι, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

«Είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα λίγα παιχνίδια που είχε παίξει, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ «εύθραυστος», εξαιτίας της έλλειψης ρυθμού», σημειώνεται στο ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε ακόμη...