Θέμα στα ξένα ΜΜΕ η ανανέωση Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ (pics)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και δεν είναι λίγα τα ΜΜΕ του εξωτερικού που αναφέρονται στο συγκεκριμένο γεγονός.
Πηγή: sdna.gr
Θέμα στα ξένα ΜΜΕ η ανανέωση Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ραζβάν Λουτσέσκου εως και το 2020, με τις δύο πλευρές να πορεύονται μαζί για δύο ακόμα σεζόν τουλάχιστον.

Η συγκεκριμένη είδηση έγινε θέμα σε πολλά ξένα ΜΜΕ, όπως της Ρουμανίας, της Ουκρανίας, της Ιταλίας αλλά και της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, η ρουμανική gsp.ro αναφέρει "Ο Λουτσέσκου κάνει θαύματα στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και οι Έλληνες αποφάσισαν να τον ανταμείψουν για αυτό", ενώ αναφορά γίνεται και στην "dcnews.ro", αλλά και τις "agerpres.ro" και onlinesport.ro.

Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο και από τα Ουκρανικά ΜΜΕ που αναφέρονται στον... γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου, όπως γίνεται στην rbc.ua.

Η ιταλική tuttomercatoweb.com, έγραψε για την ανανέωση του Ρουμάνου προπονητή, κάνοντας λόγο και για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Τέλος, η πορτογαλική maisfutebol.iol.pt αναφέρει μεταξύ άλλων: "Είναι μία ηθική ώθηση την παραμονή ενός πολύ σημαντικού αγώνα", ενώ στο γεγονός αναφέρεται και η ojogo.pt, αλλά και η "sapo.pt".

Διαβάστε ακόμη...