Ο Ατρόμητος νικητής στο Περιστέρι, 2-1 σε φιλικό τον Αστέρα Τρίπολης

Από iefimerida.gr: Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής, 2-1, της φιλικής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ματς που αποτέλεσε «πρόβα τζενεράλε» και για τις δύο ομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Super League.
Πηγή: iefimerida.gr
Ο Ατρόμητος νικητής στο Περιστέρι, 2-1 σε φιλικό τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Αρκάδες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό με τον Μέγερι να διώχνει πλασέ του Καλτσά, ενώ ο Ατρόμητος απείλησε στο 15' με τον Βασιλακάκη να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 68', η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με προβολή του Κουλούρη μετά από φάουλ του Ούμπιδες. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουνάφο βρήκε τον Καλτσά στην περιοχή και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για τον Αστέρα. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν αυτή που πήρε τελικά τη νίκη με 2-1, χάρη στο γκολ του Μούγιακιτς στο 79' μετά από ασίστ του Μπρούνο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (69' Νάτσος), Χατζηισαΐας (84' Στρούγγης), Ρισβάνης, Μάντσον (84' Λαζαρίδης), Μπουσουλάτζιτς (84' Γαρουφαλιάς), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (84' Κωτσόπουλος), Μανούσος (69' Ενσικουλού), Κουλούρης (69' Μπρούνο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης), Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης (65' Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος (86' Μπέλοκ), Κυριακόπουλος (84' Μπαστιάνος), Μουνάφο, Ιγκλέσιας (80' Ματρικάρντι), Τσιλιανίδης (86' Ρόλε), Μανιάς (65' Δουβίκας), Καλτσάς (92' Κάρδαρης)

Διαβάστε ακόμη...