Επανέρχονται οι Ισπανοί για Τόσκα και ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Τι αναφέρει δημοσίευμα για την περίπτωση του αριστερού μπακ της ισπανικής ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Επανέρχονται οι Ισπανοί για Τόσκα και ΠΑΟΚ

Επανέρχεται στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας as.com, η περίπτωση του Αλίν Τόσκα, του 26χρονου αριστερού μπακ της Μπέτις, το συμβόλαιο του οποίου με την ισπανική ομάδα τελειώνει το 2021.

Το όνομα του Τόσκα είχε "παίξει" και πάλι τον περασμένο χειμώνα, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι συμπατριώτης του Λουτσέσκου, ενώ στο παρελθόν ήταν αρχηγός της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Τόσκα πήγε στην Μπέτις τον Ιανουάριο του 2017 έναντι 1 εκατ. ευρώ, με το δημοσίευμα να προσθέτει ότι ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ύψους 1.81μ. αναζητά ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, o Τόσκα είναι μία από τις περιπτώσεις που ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ψηλά στο μυαλό του για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας, ενώ το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ περνάει μέσα από δανεισμό και οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να περάσει το δοκιμαστικό στάδιο που πρέπει και να κριθεί το αν αξίζει τον κόπο η απόκτησή του ή ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί εν τέλει στον Γιαννούλη.

Μία από τις σημαντικές παραμέτρους που οδηγούν τον Λουτσέσκου στο να έχει τον Τόσκα ψηλά στη λίστα, είναι και το γεγονός πως ο αριστερός μπακ της Μπέτις ήταν συμπαίκτης με τον Φερνάντο Βαρέλα στην Στεάουα, άρα έχει και περισσότερες πιθανότητες άμεσης προσαρμογής στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...