Δοκίμασε Ελ Καντουρί στην επίθεση

Η έλλειψη λύσεων από τον Λουτσέσκου έφερε τον Μαροκινό στην επίθεση
Πηγή: paok24.com
Δοκίμασε Ελ Καντουρί στην επίθεση

Με τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς να είναι σε άδεια και μοναδικό επιθετικό τον Γιάννη Μυστακίδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε τον Ελ Καντουρί στην επιθετική γραμμή.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει πολλές επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα, των κεντρικών μέσων και των πλάγιων επιθετικών, αλλά στην κορυφή της επίθεσης πέραν του απόντος Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και του Γιάννη Μυστακίδη που ίσως να λογίζεται πλέον ως επιθετικός από τον Ρουμάνο τεχνικό δεν υπήρχε άλλος στην απογευματινή προπόνηση.

Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την "βάπτιση" του νεαρού Μπαλογιάννη σαν αριστερού μπακ, έβαλε στα φορ στις ασκήσεις τακτικής και τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Η ποιότητα του Μαροκινού άσου και οι κινήσεις του στον χώρο είναι σίγουρα στα θετικά του στοιχεία, όπως και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει με πλάτη στην εστία, αλλά σίγουρα για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που στοχεύει στην είσοδο στους ομίλους του Champions League δεν μπορεί να είναι η λύση ένας κεντρικός μέσος για την επίθεση.

Πλέον όλοι περιμένουν την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία που θα είναι παρών ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και ίσως τις επόμενες μέρες μία μεταγραφή για να κλείσει επιτέλους αυτό το μείζον θέμα για τους κυπελλούχους Ελλάδας που έχει ανοίξει ίσως και από την αρχή της σεζόν και δεν έχει βρεθεί ακόμα η λύση του μυστηρίου.

Διαβάστε ακόμη...