Ανοιχτό το μέλλον του

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει ως προτεραιότητα τη διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ του, ποντάροντας σε ποιοτικές... πινελιές ενίσχυσης.
Πηγή: paok24.com
Ανοιχτό το μέλλον του

Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στις οποίες η επιλογή διαχείρισης είναι διαφορετική.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ισχύει με τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος εξετάζει διάφορα σενάρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός έχει αντιληφθεί ότι και την ερχόμενη σεζόν δύσκολα μπορεί να είναι ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ, λόγος για τον οποίο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό.

Μάλιστα ο Κουλούρης είχε και μία συνομιλία με τον Λουτσέσκου, στην οποία συζήτησε με τον προπονητή του τι θα ήταν καλύτερο να πράξει, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αντιλαμβάνεται πλήρως τα παραπάνω παιχνίδια που ψάχνει ο Κουλούρης για να εξελιχθεί, δίνοντας τη συγκατάθεση του για έναν ωφέλιμο για τον Έλληνα φορ δανεισμό.

Σε κάθε περίπτωση με τον ΠΑΟΚ να έχει πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι κρίσιμα παιχνίδια, οποιαδήποτε απόφαση να αλλάξει ο Κουλούρης ποδοσφαιρικό περιβάλλον ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα παρθεί χωρίς να έχει ξεμείνει ο Δικέφαλος από λύσεις στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που δείχνει ότι το θέμα του ενδεχομένως θα καθυστερήσει να παρουσιάσει εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...