Οι διακοπές των Κυπελλούχων

Aπό paok24.com: Μία πολύ δύσκολη, αλλά σίγουρα επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Οι διακοπές των Κυπελλούχων

Το ζητούμενο για τους επιτελείς του Δικεφάλου είναι να εκμεταλλευτούν τη διαφαινόμενη παραμονή του προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην εποχή Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξει με βάση τα θέλω του... πρωτομάστορα του την προετοιμασία της νέας σεζόν, να πάρει σημαντικές αποφάσεις στο αγωνιστικό τμήμα για τη διαμόρφωση του ρόστερ του για να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο την πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε φέτος.

Για την ώρα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους, καθώς οι σεζόν που έρχεται θα ξεκινήσει νωρίς, συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου, ενόψει και της συμμετοχής στον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Μακ και Μαουρίσιο θα ξεκουραστούν αυτές τις ημέρες οικογενειακώς στην Κρήτη, ο Λέο Μάτος ξεκίνησε το ταξίδι για τη Βραζιλία με ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι, Κρέσπο και Κάνιας επιστρέφουν στην πατρίδα τους, ο Ρέι θα αναχωρήσει για την Αργεντινή, ενώ όσον αφορά στον Βαρέλα θα μείνει στη Θεσσαλονίκη γιατί τα παιδιά του έχουν ακόμα σχολείο, κάνοντας ένα... διάλειμμα με ένα ταξίδι στις Μπαχάμες.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν πάνω από 30 ημέρες να κάνουν διακοπές, να ξεκουραστούν, γενικότερα να γεμίσουν... μπαταρίες ενόψει μίας πολύ απαιτητικής σεζόν που έρχεται, στην οποία υπάρχει πρώτα ο στόχος των ομίλων του Champions League και στη συνέχεια το... νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...