Ο Σκουτέρης την… είπε στους στημένους

Αρκετά ήταν τα κατευθυνόμενα και στημένα δημοσιεύματα που βγήκαν στον φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες, κατά του δικαστή Σκουτέρη.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σκουτέρης την… είπε στους στημένους

Κάποια από αυτά ανέφεραν μάλιστα πως ο εν λόγω δικαστής ελέγχεται πειθαρχικά για την απόφαση του να ακυρώσει την πρωτόδικη τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο δεν ισχύει αυτό!

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης του Δικεφάλου για την τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο που του επεβλήθη για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σκουτέρης ρώτησε τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα:

«Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου. Θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω την βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου».

Η απάντηση του νομικού των «ασπρόμαυρων» ήταν η εξής:

«Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό».

Στη συνέχεια ο Σκουτέρης πήρε ξανά τον λόγο αναφέροντας:

«Δικάζω αδιάκοπα σήμερα στα τακτικά δικαστήρια από τις εννιά το πρωί. Και εκεί στα δικαστήρια ρώτησα όλους αν με εμπιστεύονται. Γιατί πανελληνίως διαπομπεύομαι. Έπρεπε να ρωτήσω επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι!»

Eπίσης, ο εν λόγω τακτικός δικαστής αναφέρθηκε και στην αίτηση εξαίρεσης του από την ΑΕΚ:

«Ήρθε ένα έγγραφο από την ΠΑΕ ΑΕΚ που ζητά την εξαίρεση μου από την εκδίκαση της έφεσης που αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι αίτηση εξαίρεσης. Η αίτηση εξαίρεσης κατατίθεται στα δικαιοδοτικά οργανα της ΕΠΟ με συγκεκριμένο τρόπο. Επομένως, ως έχει αυτό το έγγραφο που απευθύνθηκε στην επιτροπή εφέσεων είναι απαράδεκτο».

Διαβάστε ακόμη...