Ο Γραμμένος δεν παραιτείται!

Από inpaok.com: Κλίμα εναντίον του Βαγγέλη Γραμμένου προσπαθούν να δημιουργήσουν τις τελευταίες ημέρες, κύκλοι διαφόρων… αποχρώσεων στην Αθήνα.
Πηγή: inpaok.com
Ο Γραμμένος δεν παραιτείται!

Οι διαρροές περί δυσαρέσκειας της FIFA που μπορεί να οδηγήσει στην παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, έχουν διαψευστεί κατηγορηματικά από στελέχη τόσο της παγκόσμιας ομοσπονδίας όσο και την ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η… πηγή της… πληροφόρησης όσων υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ σκέφτεται το ενδεχόμενο παραίτησης, δεν είναι άλλη από την επιθυμία που ουσιαστικά εκφράζουν.

Από το περιβάλλον του κ. Γραμμένου διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε σκέψη παραίτησης από την ομοσπονδία, τα ηνία της οποίας ανέλαβαν μαζί με τους συνεργάτες του, μόλις λίγους μήνες πριν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θεωρείται ιδανικός για τη θέση του από στελέχη τόσο της UEFA όσο και της FIFA που μάλιστα δεν κρύβουν ότι δεν θέλουν να έχουν με κανέναν άλλο επαφές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί μια παραίτηση να βόλευε πολύ εκεί στον Πειραιά ή ακόμα και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Λέω μπορεί…

Γιατί να βολεύει συγκεκριμένες ομάδες. Δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι οι διαρροές έχουν συγκεκριμένες αφετηρίες που μας δίνουν το δικαίωμα να βγάζουμε συμπεράσματα. Ασφαλή συμπεράσματα για το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...