Μέχρι την Δευτέρα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Από sdna.gr: Ο τεράστιος όγκος στοιχείων και εγγράφων, των πολυσέλιδων υπομνημάτων και βίντεο, δεν θα επιτρέψει στον αθλητικό δικαστή να βγάλει απόφαση και σκεπτικό πριν την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα.
Πηγή: sdna.gr
Μέχρι την Δευτέρα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Με την κατάθεση των υπομνημάτων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ την Τετάρτη 21/3, πολλοί περίμεναν ότι το πειθαρχικό όργανο της Super League θα έβγαζε απόφαση αυθημερόν ή το αργότερο την Πέμπτη.

Όμως η απόφαση για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των δύο δικεφάλων αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καλύτερο σενάριο αυτή την στιγμή είναι να εκδοθεί η απόφαση την Παρασκευή 23/3 και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, σίγουρα θα γίνει γνωστή την Δευτέρα 26/3 το αργότερο.

Ο αθλητικός δικαστής της λίγκας, Σπύρος Καποδίστριας, έχει στα χέρια του τεράστιο όγκο εγγράφων και ισχυρισμών, πολυσέλιδα υπομνήματα και βίντεο και όπως προκύπτει, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ώστε να τα μελετήσει όλα και να ανακοινώσει την απόφασή του.

Μια απόφαση που θα συνοδεύεται και από το σκεπτικό της, όπως άλλωστε ο ίδιος συνηθίζει να κάνει. Και σίγουρα θα μιλάμε για ένα σκεπτικό δεκάδων σελίδων.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ακόμη να εκδώσει απόφαση για την ποινή του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ…

Διαβάστε ακόμη...