«Ο ΠΑΟΚ τους ενοχλεί! Αυτή είναι η αλήθεια…»

Από thessports.gr: Σε δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα primocanale.it, o γυμναστής του ΠΑΟΚ, Ματέο Σπαταφόρα αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν φέτος στην Ελλάδα, με... κερασάκι στην τούρτα τον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ τους ενοχλεί! Αυτή είναι η αλήθεια…»

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους εκείνους που έγραψαν και ανησύχησαν για το τι έγινε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ... Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο παιχνίδι, με γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 90ο λεπτό, τελείωσε συζητώντας με εξωαγωνιστικά θέματα και έξω από τον δικό μας τρόπο σκέψης.

Έτσι μια φανταστική πορεία από τον ΠΑΟΚ, που άξιζε το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια "κυριαρχίας" των αθηναϊκών ομάδων, σταμάτησε μέσα σε δύο εβδομάδες, με την εμπλοκή των "ισχυρών" της Ελλάδας, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία μας και όλα όσα δουλέψαμε σε έναν χρόνο».

Και κατέληξε: «Το δράμα ενορχηστρώθηκε σε ένα παιχνίδι που χάσαμε στα χάρτια, λόγω ενός ρολού χαρτιού που υποτίθεται πως κατέληξε στο χείλος ενός ψεύτη προπονητή, ακολούθησε ένα καθαρό γκολ, που ακυρώθηκε μετά από 3-4 λεπτά και έπειτα από δυο ώρες μέτρησε, βαθμοί που αφαιρέθηκαν και στο τέλος διακοπή του πρωταθλήματος. Και υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη μικρά περιστατικά που συνέβησαν από τη στιγμή που πήγαμε πρώτοι στη βαθμολογία. Οκ, ας μας το έλεγαν νωρίτερα».

Διαβάστε ακόμη...