«Όλοι οι Κύπριοι ΠΑΟΚτσήδες στο συλλαλητήριο»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Λεμεσού, μιλώντας για την διαμαρτυρία που ετοιμάζουν οι Κυπριακοί σύνδεσμοι του "Δικεφάλου", το κλίμα που επικρατεί στην Μεγαλόνησο για την απόφαση, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου."
Πηγή: arenafm.gr
«Όλοι οι Κύπριοι ΠΑΟΚτσήδες στο συλλαλητήριο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

" Είμαστε σε εγρήγορση, οργανώνουμε και εμείς διαμαρτυρία μπροστά από την ελληνική πρεσβεία. Έχουν στρατολογηθεί όλοι οι σύνδεσμοι, της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Λάρνακας, της Πάφου. Έχουμε ενωθεί και δίνουμε δυναμικό παρόν για αυτήν την αδικία όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αλλάζουν τα πράγματα, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος και θέλουν να μας σταματήσουν, για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα άλλων. Είμαστε πολλοί πάνω, από 1.400 άτομα. Ελπίζουμε δυναμικό παρόν του κόσμου και να δώσουμε μήνυμα ότι δεν θα τα ανεχόμαστε άλλο αυτά."

Για το κλίμα στην Κύπρο με το συγκεκριμένο ζήτημα:

" Η κοινή γνώμη γελάει με αυτό που συμβαίνει, δεν το παίρνει κανείς στα σοβαρά. Ότι ο άλλος με ένα κομμάτι χαρτί βγήκε με κολάρο λες και έχει πέσει όλμος πάνω του; Τι να λέμε. Ακόμη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν τολμούν να πουν κάτι."

Για το πρόσφατο παρόμοιο περιστατικό με τον Δώνη:

Ναι είχαμε και εδώ τέτοια. Τον χτύπησε, έπεσε, σηκώθηκε και συνέχισε το παιχνίδι. Είναι γελοίο θα μπαίνουμε στα αεροπλάνα και θα μας κατάσχουν τα πάντα. Ευτυχώς που δεν έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο τέλος ο άνθρωπος."

Για τον Κυπριακό τύπο για το περιστατικό

"Ο κανονισμός που υπάρχει είναι αυτός της UEFA και όλοι προσαρμόζονται σε αυτόν. Παλιά υπήρξαν τέτοια περιστατικά ξανά με τον Δώνη, δεν το είχε δεχθεί πάλι αυτός, αλλά ένας παίκτης. Δεν υπάρχει σύγκριση όμως με εκείνα τα περιστατικά, ούτε με αυτά εδώ, ούτε με την μπύρα του Ίβιτς. Όλοι το είδαμε, πόση δύναμη να έχει ένα ανοιχτό χαρτί;
Το ραντεβού είναι στις 8. Όλοι οι απανταχού ΠΑΟΚτσηδες της Κύπρου και φίλοι του ΠΑΟΚ, να έρθουν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια μας."

Διαβάστε ακόμη...