Οι 14Χ14 νίκες με Πασχαλάκη

Από inpaok.com: H αγωνιστική άνοδος του ΠΑΟΚ τους τελευταίες μήνες, συνδυάστηκε με τη χρησιμοποίηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο βασικό σχήμα.
Πηγή: inpaok.com
Οι 14Χ14 νίκες με Πασχαλάκη

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 14 ματς του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τους "ασπρόμαυρους" να μετρούν ισάριθμες νίκες!

Και το εντυπωσιακό είναι ότι ο Πασχαλάκης έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε αυτά τα 14 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί!

ΆΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η σεζόν στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ροντρίγκο Ρέι να παίρνει φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, αλλά μετά την ισοπαλία των "ασπρόμαυρων" στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (2-2), ο Αργεντινός τερματοφύλακας "έχασε" την θέση του από τον Πασχαλάκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού στον έμπειρο τερματοφύλακα, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτός άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά! Ήταν βασικός και στο 3-0 επί της Ξάνθης μέσα στα Πηγάδια και από τότε η 11άδα αρχίζει από αυτόν...

Έκτοτε ο Πασχαλάκης πήρε την φανέλα του βασικού πορτιέρε στο... σπίτι του, με το αήττητο σερί που έχει "χτίσει" ο ΠΑΟΚ από το ματς με την Ξάνθη και μετά, να συνδυάζεται με την παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα, κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Πασχαλάκης, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ούτε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μίκαελ Σκίμπε, που αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον τερματοφύλακα του Δικεφάλου.

Η παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή στην Τούμπα, αναμένεται να δώσει έξτρα κίνητρο στον Πασχαλάκη, ο οποίος θέλει να εξαργυρώσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, με την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, ενόψει των φιλικών του Μαρτίου με αντίπαλο την Ελβετία (23/3) και την Αίγυπτο (27/3).

Διαβάστε ακόμη...