Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου σπάει τα... κοντέρ

Από sdna.gr: Με τα 2/3 του πρωταθλήματος της Super League να έχουν ολοκληρωθεί, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καταγράφοντας εντυπωσιακές επιδόσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου σπάει τα... κοντέρ

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει πατήσει το πόδι στο... γκάζι, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, με τις πρωτιές που καταγράφει ο Δικέφαλος την φετινή σεζόν να είναι πολλές και... ιδιαίτερες και το SDNA σας τις παρουσιάζει.

Το αήττητο σερί έσπασε τα... κοντέρ

Η πιο εντυπωσιακή επίδοση του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, είναι το νικηφόρο του σερί, αφού οι "ασπρόμαυροι", έφτασαν αισίως τα δεκατρία ματς χωρίς να δεχθούν ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, συντρίβοντας κάθε προηγούμενη επίδοση τους σε μια σεζόν, ακόμα και αυτές που κατάκτησε το πρωτάθλημα (1976 και 1985).

Το τελευταίο ματς που ο Δικέφαλος απώλεσε βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League, ήταν στις 26 Νοεμβρίου 2017 στη Νέα Σμύρνη, όταν και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανιώνιο (2-2). Έκτοτε ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα σερί δεκατριών νικών με απολογισμό 40 γκολ υπέρ και μόλις τέσσερα κατά.

Δείτε στο παρακάτω πινακάκι τα ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ χωρίς να δεχθεί ήττα:

Διοργάνωση

Ομάδα

Σκορ

Κύπελλο Ελλάδος

Αιγινιακός – ΠΑΟΚ

0-5
Super League

Ξάνθη – ΠΑΟΚ

0-3
Super League

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

4-0
Super League

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ

0-1
Κύπελλο Ελλάδος

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

1-5
Super League

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

5-0
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα

2-1
Super League

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ

0-3
Super League

ΠΑΟΚ - Απόλλωνας

3-0
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0
Super League

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

0-1
Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

1-3
Kύπελλο Ελλάδος

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

1-3

Άμυνα από γρανίτη έτοιμη για... ρεκόρ

Το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ έφερε και ακόμα μια εντυπωσιακή επίδοση για τον Δικέφαλο, αφού για εφτά συνεχόμενου αγώνες στην Super League κατόρθωσε να διατηρήσει την εστία του απαραβίαστη, πλησιάζοντας το ρεκόρ της σεζόν 2009-2010, όταν οι "ασπρόμαυροι" με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο τους και τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια τους, δεν δέχθηκαν γκολ για οκτώ συνεχόμενους αγώνες.

Τα μόλις οκτώ γκολ παθητικό που έχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μάλιστα, είναι η καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ο Δικέφαλος με το... ρεκόρ των σεζόν 2008-2009 και 2009-2010 (16 γκολ), να απειλείται την φετινή χρονιά, με την άμυνα των "ασπρόμαυρων", να είναι το μεγάλο τους "όπλο" στην πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφουν την φετινή σεζόν

Ενδεικτικό της σοβαρότητας που παρουσιάζει φέτος η άμυνα του ΠΑΟΚ, είναι πως τις δύο σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος, το 1976 και το 1985, δέχθηκε 17 και 26 γκολ αντίστοιχα...

Τα ματς που διατήρησε ανέπαφη την εστία του ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα:

Αγωνιστική
Ομάδα

Σκορ

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ​

0-0

Απόλλωνας - ΠΑΟΚ​

0-0

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός​

1-0

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

1-0

ΠΑΟΚ - Λαμία

4-0

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

2-0
13η
Ξάνθη - ΠΑΟΚ​

0-3
14η
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

4-0
15η
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ​

0-1
16η
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός​

5-0
17η
Κέρκυρα - ΠΑΟΚ​

0-3
18η ΠΑΟΚ - Απόλλωνας
3-0

19η Πανιτωλικός - ΠΑΟΚ
0-1

Σπάει τα... κοντέρ και εκτός έδρας

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά στα εκτός έδρας ματς, καθώς ο Δικέφαλος στα πρώτα του έξι ματς μακριά από την Τούμπα, μέτρησε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, όμως από το ματς με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" και μετά, γύρισε το... κουμπί, μετρώντας -πλέον- πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Super League μακριά από την έδρα του.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα ματς του Κυπέλλου, τότε, ο αριθμός των εκτός έδρας νικών του ΠΑΟΚ, ανεβαίνει στα οκτώ ματς, με την συγκεκριμένη επίδοση να είναι η καλύτερη της ιστορίας του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, συμπληρώνοντας έτσι το... παζλ της ξέφρενης πορείας των "ασπρόμαυρων" την φετινή σεζόν.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...