Το απίστευτο σερί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Από thessports.gr: Το απόλυτο νικών στα εντός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, και μάλιστα για όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: thessports.gr
Το απίστευτο σερί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος στο γήπεδό του. Οι 6 από τους 8 αγώνες στην Τούμπα έχουν γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Από τις 8 νίκες, ξεχωρίζει το εμφατικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο "Δικέφαλος" έχει δώσει 1 παιχνίδι κυπέλλου στο γήπεδό του, το προχθεσινό με τα Τρίκαλα. Το γκολ του Πρίγιοβιτς στο τελευταίο λεπτό που έκανε το 2-1, μπορεί να μην έκρινε ουσιαστικά τίποτα, αλλά έδωσε συνέχεια στο εντός έδρας σερί του ΠΑΟΚ!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Η Έστερσουντ πλήγωσε τους "Ασπρόμαυρους" αποκλείοντας τους από τη συνέχεια του θεσμού. Παρόλα αυτά, στατιστικά ο ΠΑΟΚ προσέθεσε 2 ακόμα εντός έδρας ευρωπαϊκές νίκες, αφού επικράτησε αρχικά της Ολιμπίκ Ντόνετσκ με 3-0 και έπειτα της Έστερσουντ με 3-1.

ΣΥΝΟΛΟ

Ο ΠΑΟΚ μετράει 11 συνεχόμενες νίκες στο "κάστρο" της Τούμπας, που αποτελεί μέχρι στιγμής τη "σταθερά" του στην προσπάθεια καατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό που μένει είναι οι φίλοι του να προστατέψουν με τη συμπεριφορά τους το γήπεδό τους, ώστε η ομάδα να έχει ως το τέλος τον κόσμο στο πλευρό της, και να συνεχίσει να κερδίζει τους αντιπάλους που έρχονται στη Θεσσαλονίκη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...