Μυστακίδης: Δεν το σκέφτεται καν…

Από gazzetta.gr: Το ρόστερ του ΠΑΟΚ εμφανίζει μια υπεραριθμία, με το δίδυμο Λουτσέσκου και Μίχελ να πρέπει να βρουν λύση τον Ιανουάριο.
Πηγή: gazzetta.gr
Μυστακίδης: Δεν το σκέφτεται καν…

Τι ισχύει με τον «Μύστα» και κάποιους άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μπορεί ο Πλατανιάς να καλοβλέπει την περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη ωστόσο ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει για τους επόμενους έξι μήνες ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον κράτησε για οκτώ μήνες εκτός δράσης, ο «Μύστα» έχει επιστρέψει δείχνοντας να πιστεύει στον εαυτό του, θέλει να παραμείνει στο ρόστερ του «Δικεφάλου» και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες και ευκαιρίες πάρει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ακόμη και αυτοί που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, είναι ελκυστικοί για αρκετές ομάδες της Λίγκας και πολλές έχουν, ήδη, χτυπήσει την πόρτα του «Δικεφάλου» ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Πλατανιάς προσέγγισε τους «ασπρόμαυρους» ζητώντας εκτός από Μυστακίδη-Κάτσε και τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ενώ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Μάριο Σιαμπάνη.

Την ίδια ώρα η Κέρκυρα καλοβλέπει την περίπτωση του Αχιλλέα Πούγγουρα. Το καλοκαίρι ο δανεισμός του νεαρού κεντρικού αμυντικού στην ομάδα της Κέρκυρας «χάλασε» την τελευταία στιγμή, όμως οι νησιώτες φέρεται να έχουν χτυπήσει εκ νέου την πόρτα του ΠΑΟΚ, ενόψει Ιανουαρίου, για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

 

Διαβάστε ακόμη...