«Τίποτα να μην αλλάξει, ΠΑΟΚάρα κι είμαι εντάξει!»

Από sdna.gr: Ο Bo τραγουδάει τα κάλαντα στην Αριάδνη Γερασιμίδου και τους αναγνώστες του SDNA, γιορτάζει μαζί τους τα Χριστούγεννα και τα... σπάει στο εορταστικό Road Stories!
Πηγή: sdna.gr
«Τίποτα να μην αλλάξει, ΠΑΟΚάρα κι είμαι εντάξει!»

Εσάς... σας τα 'πανε φέτος; Σίγουρα όχι με τον τρόπο που θα σας τραγουδήσουμε εμείς τα κάλαντα! Το Road Stories κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και καλωσορίζει στο αυτοκίνητό του για πρώτη φορά τραγουδιστή (τρέμε... Τζέιμς Κόρντεν).

Το SDNA γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα υποδεχόμενο τον Bo και σας προσφέρει το ιδανικό ορεκτικό πριν το εορταστικό τραπέζι σερβίροντας στο πιάτο σας απίθανους στίχους του απολαυστικού Έλληνα ράπερ, μπόλικο χιούμορ και – επειδή η δημοσιογραφία δεν σταματά ούτε τις γιορτές – απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν εκατομμύρια λάτρεις της μουσικής, και όχι μόνο, σε ολόκληρο τον πλανήτη:

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Μπομπ Μάρλεϊ; Υπάρχει Άγιος Βασίλης; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ξένος τραγουδιστής και σε ποιο... κέντρο της παραλιακής έχει εμφανιστεί; Φορέστε τα γιορτινά σας και επιβιβαστείτε για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα αλλιώτικη από τις άλλες. Χο,Χο,Χο... ή καλύτερα... Μπο, Μπο, Μπο!

Διαβάστε ακόμη...