"Παίξαμε σαν ΠΑΟΚ σήμερα"

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Λημνιός δεν έμεινε στην καλή εμφάνιση στον αγώνα με τον Αιγινιακό και σήμερα ήταν εκπληκτικός στην πρώτη εκτός έδρας νίκης δικαιώνοντας όπως είπε τον προπονητή του για την ευκαιρία που του έδωσε.
Πηγή: paok24.com
"Παίξαμε σαν ΠΑΟΚ σήμερα"


Ο ΠΑΟΚ κέρδισε επιτέλους εκτός έδρας, πέρασε από μία έδρα που στραβοπάτησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ και μάλιστα με τρία γκολ και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους νεαρούς Έλληνες παίκτες του. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Λημνιός που όπως τόνισε ο ίδιος πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του και ελπίζει ότι τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Λημνιού στην κάμερα των καναλιών Novasports:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε πει από πριν πως το παιχνίδι αυτό θα το πάρουμε ότι και να γίνει. Σήμερα ήμασταν ΠΑΟΚ και κερδίσαμε δίκαια. Το βάλαμε όλοι καλά στο μυαλό μας και είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Θέλαμε να δείξουμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω στα προηγούμενα παιχνίδια για αυτό και πανηγυρίσαμε μαζί με τον πάγκο και τον προπονητή. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μας. Ο προπονητής μου, μου έδωσε άλλη μια ευκαιρία σήμερα και ελπίζω να τον δικαίωσα, τον ευχαριστώ πολύ".

Διαβάστε ακόμη...