Πασχαλάκης 2020 στον ΠΑΟΚ!

Από gazzetta.gr:Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έφτασε σε οριστική συμφωνία για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.
Πηγή: gazzetta.gr
Πασχαλάκης 2020 στον ΠΑΟΚ!

Μεταξύ των τερματοφυλάκων που θα υπερασπίζονται την εστία του ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, θα είναι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 28χρονος γκολκίπερ, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του «δικέφαλου» του βορρά και υπάρχει οριστική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό σημαίνει πως ο Πασχαλάκης θα παραμείνει στον «δικέφαλο» μέχρι το 2020. Υπενθυμίζουμε, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με συμβόλαιο ενός έτους.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας τον πιστεύουν πολύ και για τον λόγο αυτό προχωρούν στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής από τον Ιανουάριο, θα μπορούσε να συζητήσει με όποια ομάδα ήθελε και δεδομένα αυτός ήταν ένας αρκετά σημαντικός λόγος για να επεκτείνουν το συμβόλαιό του άμεσα, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες...

Διαβάστε ακόμη...