Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο!

Από sdna.gr: Το ρεπορτάζ (non paper;) σε όλα τα Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό ήταν... fake:
Πηγή: sdna.gr
Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο!

Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, παρά μόνο με απλό πρόστιμο! Το SDNA έχει τις αποδείξεις και ξεγυμνώνει τα (συνειδητά;) ψέματα!

«Με ποινή αφαίρεσης βαθμών κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ», μας ενημέρωσαν στα φύλλα της Τρίτης (3/10) τα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό έντυπα.

Ο λόγος; Ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, Κατσικογιάννης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον απώθησε βίαια ο βοηθός του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης!

Άνοιξαν, λοιπόν, τον Πειθαρχικό Κώδικα και πήγαν στο άρθρο 20 περί «Βίας». Το άρθρο αυτό, αναφέρεται στην περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιεί βία ή προσπαθεί να επηρεάσει αξιωματούχο αγώνα ή να τον παρεμποδίσει, ενώ ιδιαίτερα σοβαρή και επιβαρυντική περίπτωση θεωρείται ο τραυματισμός διαιτητών από αξιωματούχους ομάδων. Πέραν των ποινών που επιβάλλονται στο φυσικό πρόσωπο, τιμωρείται και η ομάδα, στην οποία επιβάλλονται, «ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος», οι ποινές:

-διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

-αφαίρεσης 6 βαθμών,

-υποβιβασμός ομάδας.

Είναι οι ίδιες ποινές που προβλέπονταν πέρσι για τα γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον διαιτητή Παπαπέτρου και τον παρατηρητή Λασκαράκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και με τους παίκτες του Πλατανιά στο ίδιο γήπεδο.

Το... «ρεπορτάζ», όμως, δεν είναι απλά ελλιπές. Είναι απολύτως ανακριβές, κάνει το άσπρο-μαύρο και αποτελεί τον ορισμό της παραπληροφόρησης!

Διότι ο Πειθαρχικός Κώδικας έχει ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ στο άρθρο 11, που φέρει τον τίτλο: «Ποινές σε αξιωματούχους ομάδας (αγωνιστικού χώρου)»!

Δηλαδή, αυτό ακριβώς που είναι ο βοηθός του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι!

Τι λέει το επίμαχο άρθρο;

«Ο αξιωματούχος ομάδας, με δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, που διαπράττει τα αδικήματα του άρθρου 10 (σ.σ. έργω ή λόγω εξύβριση, απώθηση, απόπειρα βιαιοπραγίας, βιαιοπραγία, βάναυση συμπεριφορά κλπ), τιμωρείται με χρηματική ποινή από 5.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο από 1 μήνα έως 6 μήνες. Η ΠΑΕ, με την οποία συνδέεται ο αξιωματούχος, τιμωρείται με χρηματική ποινή έως 90.000 ευρώ».

Ποια είναι, λοιπόν, η πραγματικότητα; Ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ένα πρόστιμο που στην πιο ακραία περίπτωση μπορεί να φτάσει τις 90.000 ευρώ!

Και είναι η πραγματικότητα, όχι γιατί το λέμε εμείς ή ο Πειθαρχικός Κώδικας! Γιατί το λέει ο ίδιος ο αθλητικός δικαστής!

Το SDNA αποκαλύπτει, λοιπόν, ότι πέραν όλων των παραπάνω, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ και τον βοηθό του Λουτσέσκου, με βάση το άρθρο 11! Κανένα άρθρο 20 δεν υπάρχει στην κλήση και κανένα ευφάνταστο σενάριο αφαίρεσης βαθμών δεν υφίσταται!

Ιδού και το ντοκουμέντο:

Διαβάστε ακόμη...