Στα ύψη η ρήτρα, διπλασιασμός στις αποδοχές

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τους Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη μέχρι το 2021 και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούνε απερίσπαστοι να συνεχίσουν την προσπάθεια ανάδειξής τους στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Στα ύψη η ρήτρα, διπλασιασμός στις αποδοχές

Το χθεσινό ραντεβού του Πολ Κουτσολιάκου που βρέθηκε στη Τούμπα, με τον Μάκη Γκαγκάτση ήταν το τελικό έτσι ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Η τελική συμφωνία ολοκληρώθηκε άμεσα και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές υπέγραψαν για τέσσερα χρόνια με διπλασιασμό των αποδοχών τους. Ο Δημήτρης Πέλκας θα αμείβεται με 300 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και ο Ευθύμης Κουλούρης με 220 χιλιάδες ευρώ, παραμένοντας μεν στην χαμηλή λίστα συμβολαίων του ρόστερ, αλλά έχοντας λάβει μία γενναία αύξηση.

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να διασφαλιστεί μέσα από την τοποθέτησή ρήτρας στα συμβόλαιά τους, με το νούμερο που συμφωνήθηκε να είναι τα 7 εκατ. ευρώ και στις δύο περιπτώσεις.

Όσον αφορά στο κλίμα που υπάρχει για τους δύο ποδοσφαιριστές μέσα στην ομάδα, είναι σίγουρο πως πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα, με πρώτο τον Πέλκα που έχει δείξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ενώ εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον Κουλούρη που έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και το μόνο που χρειάζεται είναι τα γκολ που θα του δώσουν και την ψυχολογία.

Διαβάστε ακόμη...