«Θα δείξω τι αξίζω»

Από inpaok.com : Έτοιμος να βοηθήσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου να επιστρέψει στην κορυφή του ρουμανικού ποδοσφαίρου δηλώνει ο Γιώργος Κατσικάς.
Πηγή: inpaok.com
«Θα δείξω τι αξίζω»

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ που μετακόμισε στην ομάδα της ρουμανικής πρωτεύουσας, μίλησε στην Gazeta Sporturilor.

«Είναι μία πρόκληση για μένα, αποφάσισα να έρθω αφού πήρα πληροφορίες και μίλησα με τον ατζέντη μου, μαθαίνοντας κάποια πράγματα για την ιστορία του συλλόγου και τους οπαδούς. Ξέρω ότι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τώρα είναι ένα σταθερό κλαμπ και όλα είναι καλά. Νομίζω ότι χτίζεται μία νέα Ντιναμό και σε μερικά χρόνια θα κυριαρχήσει στην Ρουμανία και θα ξαναβγεί στην Ευρώπη. Είχα δει αρκετά παιχνίδια της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είδα στιγμιότυπα από την εξέδρα, σε εμάς τους Έλληνες αρέσει να παίζουμε σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα», είπε για την νέα του ομάδα ο Κατσικάς, ενώ για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του τόνισε:

«Μου αρέσει να ξεκινάω το παιχνίδι από την άμυνα, είμαι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με την μπάλα στα πόδια, είμαι αριστεροπόδαρος. Είμαι ψηλός και όταν ήμουν 15 ετών είχα ασχοληθεί με το μπάσκετ για να χαλαρώνω και να περνάω καλά. Μου αρέσει πάρα πολύ να γυμνάζομαι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με την ομάδα και ειδικά για τα επίσημα παιχνίδια. Είμαι πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, έπαιζα στην Δανία και οι αντίπαλοι δεν με υποδέχονταν με λουλούδια. Δεν φοβάμαι τίποτα σαν ποδοσφαιριστής, θα δείξω την αξία μου στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...