«Ψάχνονται» στον ΠΑΟΚ για τον Μίχαλ Πάζνταν

Από metrosport.gr: Μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι εξαιρετικές συστάσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για έναν πρώην συμπαίκτη του στη Λέγκια Βαρσοβίας.
Πηγή: metrosport.gr
«Ψάχνονται» στον ΠΑΟΚ για τον Μίχαλ Πάζνταν

Πριν από δύο ημέρες είχαμε αναφέρει στη «Μ» πως ο Σερβοελβετός στράϊκερ του Δικεφάλου είχε μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον διεθνή Πολωνό κεντρικό αμυντικό Μίχαλ Πάζνταν λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πάρτε τον με κλειστά μάτια, μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ εφόσον αποκτηθεί». Η περίπτωση βεβαίως του Πάζνταν μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Είχε ανακοινωθεί από τους Πολωνούς πριν από δύο χρόνια, ήταν συμπαίκτης με τον Πρίγιοβιτς για ενάμιση χρόνο (τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε ο «Πρίγιο-γκολ» στην Τούμπα) και ως εκ τούτου η υπόθεση χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Πολωνία, από υψηλά ιστάμενα στελέχη της Λέγκια και δεν επιδέχονται καμία απολύτως αμφισβήτηση, στον ΠΑΟΚ «ψάχνονται» για την περίπτωση του Πάζνταν, επιθυμώντας, το καλύτερο αποτέλεσμα. Το βασικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν, είναι οι υψηλές απαιτήσεις της Πολωνικής ομάδας για την παραχώρηση του Πάζνταν, απαιτήσεις που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ομάδα. Ο Πάζνταν κάλλιστα μπορεί να ικανοποιηθεί οικονομικά από τον ΠΑΟΚ καθώς οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Το βασικό, αυτή την χρονική στιγμή, είναι πως γίνεται μία έρευνα σε βάθος, εξετάζονται συγκεκριμένοι τρόπο για να μειωθούν σε πρώτη φάση οι απαιτήσεις της Λέγκια και εφόσον συμβεί αυτό, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Θυμίζουμε πως ο επίσημος ΠΑΟΚ, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Λέγκια από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχε δώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση της Λέγκια, για να παραχωρήσει τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα. Ο Πάζνταν αγωνίζεται με ευχέρεια ως αριστερό στόπερ, θέση που θέλει ενίσχυση ο Δικέφαλος, ως δεξί στόπερ, ενώ μπορεί να παίξει ακόμη και ως αμυντικός μέσος εάν απαιτηθεί.

Διαβάστε ακόμη...