Χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά;

Από paok24.com : Ελεύθεροι ή μεταγραφές
Πηγή: paok24.com
Χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά;

Η ενίσχυση του Δικεφάλου σε θέσεις-κλειδιά είναι απαραίτητη και έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Η επιτυχία μιας μεταγραφής δεν κρίνεται από τα λεφτά που θα δώσεις, αν και περισσότερες φορές ισχύει το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις», αλλά από τον τρόπο που θα ενταχθεί στο σύνολο που είναι ήδη διαμορφωμένο.

Αν κρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε παίκτες ο ΠΑΟΚ από τις δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, παρατηρούμε μια σημαντική διαφορά ανάμεσα σε αυτήν του περασμένου καλοκαιριού και αυτήν του Γενάρη.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ απέκτησε 9 παίκτες αλλά μόλις έναν από αυτούς με μεταγραφή και έναν δανεικό. Λεφτά δόθηκαν στη Στεάουα για τον Βαρέλα, ενώ ο Τιάμ ήρθε ως δανεικός από τη Γιουβέντους , με όλες τις υπόλοιπες προσθήκες να έρχονται ως ελεύθεροι στην Τούμπα.

Το χειμώνα ωστόσο, η μεταγραφική πολιτική άλλαξε και ο Δικέφαλος ενισχύθηκε με τέσσερις παίκτες, αλλά όλους πληρώνοντας τις ομάδες τους για να τους αποκτήσει. Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα και Λάμπρου ήρθαν με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, κάτι που είναι και φυσιολογικό αφού δεν κυκλοφορούν και πολλοί αξιόλογοι ελεύθεροι παίκτες τον Γενάρη.

Με αρκετά κομμάτια του «ασπρόμαυρου» παζλ να είναι ήδη διαμορφωμένα, μένει να φανεί αν οι περισσότερες προσθήκες θα έρθουν ως ελεύθεροι όπως πέρυσι ή με μεταγραφή όπως τον χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη...