Ερευνα για τον Τόμας Σάαφ

Από metrosport.gr:Ανθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό του Δικεφάλου για προπονητή ρώτησε για τον 56χρονο Γερμανό τεχνικό που είναι ελεύθερος.
Πηγή: metrosport.gr
Ερευνα για τον Τόμας Σάαφ

Η «Μ» ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που ανέφερε με αναλυτικά ρεπορτάζ, όλες τις πτυχές του θέματος Ιβιτς παραθέτοντας αποκαλυπτικά στοιχεία που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση. Όταν κάποιοι χλεύαζαν τις συναντήσεις του Μίχελ με τον Ιβιτς και είχαν άγνοια για τη συνομιλία του Σαββίδη με τον Σέρβο, η «Μ» είχε όλα τα στοιχεία.

Πάμε και στη συνέχεια. Εκτός από τα ονόματα των προπονητών που βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ και για τα οποία έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο σημερινό ρεπορτάζ, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μία έρευνα που έκανε άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό του Δικεφάλου για προπονητή.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πηγές, άνθρωπος που ενεργούσε και για λογαριασμό του Σαββίδη, ρώτησε για τον 56χρονο Γερμανό τεχνικό Τόμας Σάαφ που είναι ελεύθερος. Έκανε όμως καριέρα στην Βέρντερ Βρέμης καθώς την υπήρξε κόοτς της σε 644 παιχνίδια από την σεζόν 2012-2013. Ακολούθησε η καριέρα του στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 36 ματς και με 11 ματς στην Ανόβερο.

Διαβάστε ακόμη...