Τι είδους ομάδες περιμένουν τον ΠΑΟΚ;

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή πορεία της ερχόμενης περιόδου από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και ως ισχυρός θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της 14ης Ιουλίου. Οι αγώνες του θα γίνουν 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.
Πηγή: paok24.com
Τι είδους ομάδες περιμένουν τον ΠΑΟΚ;

Με βάση λοιπόν τα σημερινά δεδομένα ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και μεταξύ των 29 ισχυρών κατέχει την 10η θέση με τους 35080 βαθμούς του. Ο Παναθηναϊκός είναι 21ος στην ίδια λίστα και έχει 15080 βαθμούς!

Τα παραπάνω δεδομένα δεν πρόκειται να αλλάξουν ιδιαίτερα. Εκείνοι που μπορεί να αλλάξουν είναι οι πιθανοί αντίπαλοι. Οι πιο πολλοί ξεκινούν από τον πρώτο και δεύτερο γύρο, άρα κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ποιοι θα προκριθούν. Ας ρίξουμε όμως μία πρώτη πρόχειρη και ενδεικτική ματιά σε αυτούς...

Από τους 29 πιθανούς αντιπάλους, οι έξι είναι σίγουροι. Είναι δηλαδή ομάδες που ξεκινούν από την ίδια φάση και μπαίνουν στο γκρουπ των ανίσχυρων. Πρόκειται για: Ολεξάντρια (Ουκρανίας), Ολυμπίκ Ντόνετσκ (Ουκρανίας), Οστάνδη (Βέλγιο), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Κραϊόβα(Ρουμανία) και Άρκα Γκντίνια (Πολωνία).

Από εκεί και πέρα πιθανοί (αλλά όχι σίγουροι αφού έχουν και άλλα προκριματικά) είναι οι: ΑΙΚ Στοκχόλμης, Λουκέρνη, Βοϊβοντίνα, Μπρόντμπι, Βιντεότον, ΑΕ Λεμεσού, Γκαμπάλα, Σαχτιόρ (Λευκορωσίας), Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ερυθρός Αστέρας, Τρέντσιν, Σκεντερμπέου, Αμπερντίν, Ουτρέχτη, Άλταχ, Στουρμ Γκρατς, Σεντ Τζόνστον, ΑΕΚ Λάρνακας, Ίντερ Μπακού, Μπεϊτάρ, Βέντσπιλς, Οντ Γκρένλαντ.

Γίνεται αντιληπτό ότι θεωρητικά ο ΠΑΟΚ θα είναι φαβορί με όποιον και αν κληρωθεί, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ εύκολοι αντίπαλοι.

Διαβάστε ακόμη...