"Μπόικο μόνο ως δανεικός"

Από paok24.com: Με το θέμα του προπονητή να παραμένει ακόμη "ανοικτό", στα μεταγραφικά ζητήματα παρατηρείται μία στασιμότητα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο η "ατζέντα" του Λούμπος Μίχελ είναι γεμάτη και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και ονόματα τερματοφυλάκων, με τον Σλοβάκο να ψάχνει τον "εκλεκτό" για το τέρμα.
Πηγή: paok24.com
"Μπόικο μόνο ως δανεικός"

Μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν και έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είναι ο Ντένις Μπόικο, με τον Ουκρανό γκολκίπερ να βρίσκεται από πέρυσι στο στόχαστρο του "Δικέφαλου" και να απασχολεί και πάλι.


Το PAOK24 επικοινώνησε με τον έναν εκπρόσωπο του υψηλόσωμου γκολκίπερ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Μπόικο, με τον Μαλίκ Αρουτιούνοφ να τονίζει πως ναι μεν υπάρχει ένα δεδομένο ενδιαφέρον από τον "Δικέφαλο" για τον παίκτη, αλλά όχι κάποια συγκεκριμένη πρόταση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

"Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, όπως κι από μεγάλες ομάδες από την Ουκρανία και την Τουρκία. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι ο Μπόικο θέλει να πάει κάπου για να παίξει, αυτή είναι η επιδίωξη του, ενώ η Μπεσίκτας συζητάει μόνο για δανεισμό κι όχι για πώληση αυτή τη στιγμή", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του μάνατζερ του Ουκρανού άσου.

Όπως σημείωσε ο κ.Αρουτιούνοφ, στην Μπεσίκτας έχουν καλή άποψη για τον Μπόικο, το καθεστώς ωστόσο που υπάρχει στη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν επιτρέπει να υπάρχουν δύο ξένοι γκολκίπερ στην Μπεσίκτας, με τους "ασπρόμαυρους" να στρέφονται και πάλι στη λύση του δανεισμού για τον Μπόικο.

Ο 29χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Μπεσίκτας μέχρι το 2020, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μάλαγα, σημειώνοντας μόλις πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Ουκρανό να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη...