Ενωτικός και χωρίς δηλώσεις ο Σαββίδης

Από paok24.com : Μετά από σχεδόν 5 ώρες στα γραφεία της Τούμπας, ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη παρόντα.
Πηγή: paok24.com
Ενωτικός και χωρίς δηλώσεις ο Σαββίδης

Μία μέρα μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, δύο μέρες πριν από τον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά και σχεδόν μία εβδομάδα από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου θα γίνει και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, υπό την προεδρία του ιδίου του προέδρου και μεγαλομετόχου.

Παρά τις 5 ώρες συνεδρίας στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η μοναδική διαρροή από την μεριά του Δικεφάλου έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, αλλά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην ατζέντα του μεγαλομετόχου είναι και οι επικείμενες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην ΠΑΕ για την καλύτερη λειτουργία της στο μέλλον, χωρίς αυτό να θέλουν να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι. Επίσης έγινε ειδική αναφορά στον πόλεμο που δέχεται ο Δικέφαλος από μερίδα του Τύπου το τελευταίο διάστημα έχοντας τον ίδιο στο επίκεντρο του.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες οποιαδήποτε κίνηση του Ιβάν Σαββίδη θα γίνει γνωστή μετά την Τετάρτη, μιας και τώρα προέχει ο αγώνας της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό και η κατάληψη της πρώτη θέσης, που θα ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Τέλος, πρώτος αποχώρησε από την Τούμπα ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ μετά τον Ιβάν Σαββίδη αποχώρησαν και ο υιός του Γιώργος Σαββίδης με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου Λούμπος Μίχελ.

Διαβάστε ακόμη...